در جريان برنامه‌های هفته پژوهش ۱۴۰۱​، مسابقه طراحی المان های پارك علم و فناوری خراسان (با برگزاری پارك علم و فناوری خراسان و دانشكده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد) به مناسبت هفته پژوهش در روز دوشنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۱ به اختتاميه و داوری رسید.

مراسم داوری با سرپرستی هيئت داوران آقای دكتر سعيد حقير و حضور آقای مهندس ابوذر امينی به عنوان رئيس اداره زيرساخت فناوری پارك علم و فناوری خراسان، داور و نماينده پارك در برنامه برگزار شد.

پایان داوری مرحله کانسپت مسابقه طراحي المان هاي پارك علم و فناوري خراسان

نمايش آثار مسابقه طراحی المان های پارك علم و فناوری خراسان​ در انتهای هفته پژوهش برنامه‌ريزی شده است و روز دوشنبه ۲۸ آذرماه ۱۴۰۱ با حضور استاد برجسته هنرهای تجسمی و موسس موزه آموزشی هنرهای تجسمی در دانشگاه فردوسی مشهد دكتر منوچهر اسپهبدی به اختتاميه خواهد رسيد.

نتیجه مسابقه المان‌های پارک علم و فناوری خراسان به قرار زیر اعلام می‌گردد. (۴ ردیف)

• رتبه اول (برنده جایزه ۱۰۰ میلیون ریالی): ندارد
  • رتبه دوم (برنده جایزه ۵۰ میلیون ریالی و لوح تقدیر) (مشروط به اصلاحات و ارائه نقشه‌های فنی-متریال): مهدی احمدی، آتوسا محمدزاده ثانی و نگار لاری سیاهکلی
  • شایسته تقدیر (برنده جایزه نقدی ۲۵ میلیون ریالی و لوح تقدیر) (مشروط به ارائه نقشه‌های فنی-متریال): محمد آدینه و مریم عندلیب
  • شایسته تقدیر (برنده جایزه نقدی ۲۵ میلیون ریالی و لوح تقدیر) (مشروط به ارائه نقشه‌های فنی-متریال): بهناز رسولی

تمامی گروه‌های شرکت‌کننده در صورت ارائه مدارک فنی (فایل سورس روی CD) و متریال تا تاریخ ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۰  به دریافت لوح تقدیر نائل خواهند شد.

B4462D08 4211 42EE 9D64 C0CE755FCBEF