با سلام و عرض ادب

احتراما درخصوص درخواست حذف ترم بدون احتساب در سنوات آن دسته از دانشجویانی كه دارای مدارك پزشكی می باشند به استحضار می رساند كه موضوع در كمیسیون موارد خاص دانشگاه مطرح و مقرر گردید جهت مساعدت با آن دسته از دانشجویانی كه متقاضی حذف ترم پزشكی برای سنوات گذشته هستند، صرفا تا پایان دی ماه ۱۴۰۲ فرصت داده شود تا درخواست خود را از طریق پرتال دانشجویی ثبت نمایند. تاكید می شود مهلت تعیین شده قابل تمدید نخواهد بود و بعد از این تاریخ، مدارك مربوط به قبل از نیم سال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲، بررسی نخواهد شد.

در خصوص بررسی درخواست های نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ و بعد از آن، دانشجویان متقاضی می بایست درخواست خود را در همان ترمی كه مشكلات پزشكی برای ایشان رخ داده است، جهت طرح و بررسی در كمیسیون موارد خاص دانشگاه، ارسال نمایند و در صورت ورود به ترم جدید، درخواست ها قابل بررسی نخواهد بود.

با تشكر.