Picture1

طرح اساتید دانشکده معماری، طرح منتخب و فینالیست جایزه جهانی معماری (WAF) در سال 2023

پروژه مجموعه مسکونی فردوسی مشهد که توسط اساتید دانشکده معماری دانشگاه فردوسی طراحی شده، در زمره طرح های منتخب و فینالیست جایزه جهانی معماری (از معتبر ترین جایزه های معماری جهان)  سال 2023 قرار گرفت . این پروژه که یک مجموعه مسکونی 800 واحدی در شهر مشهد است با اصول و معیارهای سایت مسکونی کم کربن طراحی شده است.

مشاور کانسپت و طراح اصلی پروژه دکتر علیرضا تغابنی (مشاور دیگر- Nextoffice) عضو هیات علمی افتخاری دانشکده معماری و طراحی بخش توسعه و معماری توسط دکتر حامد کامل نیا (دانشیار گروه معماری) در قالب طرح برون دانشگاهی انجام گرفته است.

این پروژه با مشارکت شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق (مهندس توتونچی) و آستان قدس رضوی در زمینی به مساحت 5 هکتار در حال ساخت است.

مراسم نهایی جایزه جهانی معماری برای انتخاب برترین طرح ها، در 29 نوامبر تا 1 دسامبر سال 2023 در کشور سنگاپور برگزار خواهد شد.

Picture2